ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως
Σε συνεργασία με τον Ισπανικό οίκο JBM, η εταιρία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και για εργαλεία, αλλά εξοπλισμό για το συνεργείο σας. Ο ισπανικός οίκος JBM με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εισαγωγής και της προώθησης για προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως: αυτοκινητοβιομηχανίες, βιομηχανίες, συνεργεία, είναι εδώ, και επεκτείνει δυναμικά με αξιόπιστες λύσεις το πρόγραμμα της εταιρίας μας και στο κομμάτι του εργαλείου.
Οι ειδικοί στο υδραυλικό σύστημα με την μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών για τα επιβατικά αυτοκίνητα και όχι μόνο, με προϊόντα για 28000 και πλέον μοντέλα και για περισσότερα από 7000 εξαρτήματα τόσο για το σύστημα φρένων όσο και για τον συμπλέκτη, είναι εδώ και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στην καλύτερη ποιότητα ΟΕΜ. Με κάλυψη στο 95% όλων των ευρωπαϊκών τύπων οχημάτων και με ένα σταθερά αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για καινούρια οχήματα που μόλις εισήλθαν στην αγορά, ο FTE σε συνεργασία με την εταιρία μας σας καλύπτει σε διάστημα 24-48 ώρες παράδοσης. Η ταχύτητα και η ποιότητα στην εξυπηρέτηση έχει ένα όνομα και είναι μαζί μας.
Σε συνεργασία με την Γερμανική Trucktec Automotive GmbH προσφέρουμε λύσεις με εξειδίκευση στη διάθεση ταχυκίνητων ανταλλακτικών για φορτηγά (κυρίως Mercedes και MAN), για ελαφριά επαγγελματικά (Sprinter, VITO & Transporter) καθώς επίσης και για επιβατικά (Mercedes, VW, BMW).
Mε μία από τις γνωστότερες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων ψύξεως τα οποία είναι κατάλληλα για όλα τα οχήματα (φορτηγά – επιβατικά) καθώς και για βιομηχανική χρήση, καλύπτουμε το σύστημα ψύξης, σε συνεργασία με τη Δανέζικη εταιρία
Η εταιρία μας θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες του Γενικού Ανταλλακτικού ενισχύει τη συνεργασία της με τον οίκο S-TEC της Αυστρίας με στόχο τη κάλυψη αναγκών της Ελληνικής αγοράς σε Ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης στα Συστήματα Τετρακίνησης, Διαφορικού και Καυσίμου.
Δύο brands μια εγγύηση. Σε συνεργασία με την optimal η εταιρία μας προσφέρει τη πληρέστερη γκάμα που θα βρείτε στο σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης με την εγγύηση ενός από τους μεγαλύτερους οίκους της Γερμανίας με 6 εργοστάσια συνολικά. Επιπλέον, με τη δυναμική της παρουσία η Optimal ενισχύει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να προσφέρουμε τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις για παντός τύπου επιβατικού οχήματος στο κομμάτι «ανάρτηση – διεύθυνση – αντλίας νερού»
Σε συνεργασία με τον Ισπανικό οίκο Cojali η εταιρία μας προσφέρει πρώτη λύσεις για τα φορτηγά οχήματα και λεωφορεία για το πνευματικό σύστημα βαλβίδας, το σύστημα ψύξης και το σύστημα φρένων, πάντοτε με την εγγύηση κατασκευής και ποιότητας της Cojali.
Η εταιρία μας σε συνεργασία με τον Ισπανικό οίκο AMC προχωρά στην αναβάθμιση του προγράμματός της εισάγοντας φίλτρα μικροσωματιδίων DPF για όλους τους τύπους οχημάτων σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα εμπλουτίζει το ήδη υπάρχον πρόγραμμα της στο κομμάτι κυλινδροκεφαλών και βαλβίδων για όλη τη γκάμα που παρέχει ο προμηθευτής μας.
Η Ολλανδική Δύναμη στον Συμπλέκτη. Η εταιρία μας σε συνεργασία με τον Ολλανδικό οίκο KAWE ενισχύει τη γκάμα των προϊόντων της στο Σύστημα του Συμπλέκτη, με αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανταλλακτικών η Γερμανική Monark Diesel GmbH προσφέρει ποιοτικά ανταλλακτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, με ειδίκευση στην κατασκευή και διάθεση ανταλλακτικών για συστήματα ηλεκτρικά και τροφοδοσίας καυσίμου, για φορτηγά και επιβατικά, καθώς και για κάθε τύπου μηχανές.
Η Γερμανική Siegfried Templin GmbH & Co. KG με ειδίκευση στην κατασκευή και ανάπτυξη υποσυστημάτων για φορτηγά, νταλίκες και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας, είναι εδώ και προσφέρει λύσεις με μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών
Η Γερμανική εταιρία FLENNOR, μέλος του “Walther Flender Group” και με ειδίκευση σε ανταλλακτικά για χρονισμό του κινητήρα (ιμάντες, τεντωτήρες και σετ χρονισμού) σύστημα διεύθυνσης, ρουλεμάν τροχού, υαλοκαθαριστήρες, σωληνάκια βενζίνης, προθερμάνσεις, αισθητήρες, αμορτισέρ και ανταλλακτικά για το φρένο, συμπληρώνει και ενισχύει τα προϊόντα μας με μια μεγάλη γκάμα για όλους τους τύπους επιβατικών και ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).
Με γνώμονα την αξιοπιστία και την εγγύηση στον κινητήρα η εταιρία μας ξεκίνησε το 2018 τη συνεργασία της με τον NPR Europe GmbH. Ο NPR είναι Ιάπωνας κατασκευαστής ελατηρίων για έμβολα, κουζινέτα στροφάλου και μπιέλας, αλλά και εμβόλων. Η συνεργασία της εταιρίας μας με το Ευρωπαϊκό τμήμα του NPR που εδρεύει στην Γερμανία έρχεται να ενισχύσει το ήδη υπάρχον πρόγραμμα του κινητήρα της εταιρίας μας και να προσφέρει πλουραλισμό στις επιλογές των συνεργατών μας.
Σε συνεργασία με τον όμιλο Ms Motorsevice η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο συγκρότημα του κινητήρα με σειρά από Φίλτρα, Έμβολα, Χιτώνια,Πιστόνια, Ελατήρια και Κυλινδοκεφαλές της εταιρίας Kolbenchmidt του ομίλου. Ταυτόχρονα ενισχύουμε τη γκάμα μας με σειρά Βαλβίδων Εισαγωγής και Εξαγωγής της εταιρίας TRW και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι της διαχείρισης του αέρα, του καυσίμου, αλλά και της κάλυψης των ηλεκτρικών μερών του κινητήρα σε συνεργασία με την εταιρία PIERBURG. Επιπλέον, σε συνεργασία με τη BF προσφέρονται λύσεις σε Κορμούς Κινητήρα, Κυλινδροκεφαλές, Εκκεντροφόρους, Στροφάλους και Χιτώνια.