ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π. – ΜΗΝΑΣ Π. ΟΕ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΝΑΤΟ NCAGE Code G2341
ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π. – ΜΗΝΑΣ Π. ΟΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία Λέντζιος Π. – Μηνάς Π. ΟΕ δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών οχημάτων και μηχανημάτων πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδίκευση της ως προς το πελατολόγιο της, στρατό ξηράς, αεροπορία, ναυτικό και πυροσβεστική, την καθιστά πρωταγωνίστρια στη ζήτηση υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους. Με συνεχόμενη βελτίωση στις υπηρεσίες της και με διαρκή παρουσία δίπλα στον πελάτη η εταιρία αναπτύσσεται και στο κομμάτι του Γενικού Ανταλλακτικού εξασφαλίζοντας την αμεσότητα και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την ποιότητα με συνεχόμενη ανάπτυξη τόσο του γνήσιου όσο και του After Market ανταλλακτικού, καλύπτοντας όλο το εύρος των απαιτήσεων για παντός τύπου οχήματος επιβατικού, λεωφορείου και φορτηγού.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως

Στην εταιρία μας, το όραμα η αποστολή μας καθορίζονται από τις αξίες που διαπερνούν τη συνείδηση των ανθρώπων μας.

Αυθεντικότητα

συμπεριφερόμαστε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τηρώντας αυτά που λέμε κάνοντας τα πάντα πράξη

Γνώση

εξειδικευόμαστε συνεχώς για να αντιμετωπίζουμε τις δικές σας ανάγκες

Εμπιστοσύνη

επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας κάνοντας τα προβλήματα τους, δικά μας

Συνεργατικότητα

κερδίζουμε με τους πελάτες μας για τους πελάτες, γιατί οι πελάτες μας είναι στην καρδιά όλων όσων πράττουμε και αναπτυσσόμαστε με αυτούς για αυτούς

0 +

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0 +

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

0 +

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

AΠΟ ΤΟ 2003

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 • 2003

  Ίδρυση της εταιρείας με την επωνυμία ΛΕΝΤΖΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με αντικείμενο εργασιών την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για αγροτικά μηχανήματα STEYR.

 • 2004

  Επίσημη έναρξη της εταιρείας με τα μηχανικά τμήματα του Στρατού Ξηράς και με τις Αεροπορικές βάσεις και τα εργοστάσια Αεροπορίας.

 • 2007

  Ανάπτυξη της εταιρείας και ενίσχυση του προγράμματος ανταλλακτικών με απόλυτη εξειδίκευση στην προσφορά ανταλλακτικών επί παντός τύπου οχημάτων και μηχανημάτων στο Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία.

 • 2010

  Έναρξη συνεργασιών με ισχυρούς οίκους τους εξωτερικού για την εισαγωγή ανταλλακτικών με στόχο την παροχή πληρέστερης γκάμας και την ταχύτερη εξυπηρέτηση με στόχο την διασφάλιση ποιότητας τιμής προς τον συνεργάτη μας.

 • 2011

  Μετονομασία της εταιρείας υπό την επωνυμία ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π. – ΜΗΝΑΣ Π. ΟΕ και δημιουργία του νέο λογότυπου της εταιρείας.

 • 2012

  Έναρξη συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό και τη Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 • 2015

  Μετεγκατάσταση της εταιρείας σε καινούριες εγκαταστάσεις και τριπλασιασμό του αποθηκευτικού χώρου των προϊόντων.

 • 2017

  Η καθιέρωση της ποιότητας και η διασφάλιση του υψηλού δείκτη παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας, καθιερώνει την εταιρεία ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων με απόλυτη εξειδίκευση στο κομμάτι της πώλησης ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων, μηχανημάτων και αρμάτων. Γεγονός που ενισχύει το δίκτυο των αποστολών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνεργασίες σε όλα τα σώματα και όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων.
 • 2018

  Η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με την εισαγωγή εργαλείων και μπαταριών, καθώς και λιπαντικών για όλους τους τύπους οχημάτων, φορτηγών και λεωφορείων.
 • 2019

  Έναρξη συνεργασίας με το ΕΚΑΒ και στροφή της εταιρίας στην προσφορά και Γενικού Ανταλλακτικού παντός τύπου ΙΧ, Φορτηγού και Λεωφορείου. Μια δυναμική που ενισχύεται από το ολοένα και αυξανόμενο εξαγωγικό χαρακτήρα της εταιρείας, καθώς και με την επίτευξη συνεργασιών μεγάλων οίκου του εξωτερικού πρώτης τοποθέτησης ΟΕ και εγνωσμένης ποιότητας στο χώρο του After Market.